top of page

Seznamte se s Marií Kopeckou, řidičkou Bezba dopravy

Marie, řečená Marika, která brázdí ulice výhradně se svým talismanem pro štěstí, je jedním z prvních členů řidičské rodiny Bezba dopravy. Na cestách s Maruškou si připadáte jako v bavlnce. V její přítomnosti se cítíte vždy komfortně a cesta plyne příjemným tempem, jako byste spíš seděli v obýváku na návštěvě u nejlepší kámošky. Mariky poznávacím znamením je srdečný úsměv na tváři ať se děje cokoli.





Než Marika nastoupila do týmu Bezba dopravy, vyzkoušela v životě všechna možná zaměstnání i podnikání. Jako učitelka v MŠ získala pověstné superschopnosti, kterými mnoho učitelů vládne, ať už je to trpělivost nebo empatie. V roli řidičky taxi si zase perfektně osvojila místopis a získala potřebné zkušenosti za volantem. To už je slušný základ pro budoucí řidičku Bezba dopravy. Následovala role manažera a ředitele ve vlastní firmě, team leadera a markeťáka. Ale až na radost z řízení a ze setkávání s lidmi nikde nenašla to, co hledala.


V loňském roce přišlo jednoduché životní rozhodnutí. “Chci dělat práci, která pro mě bude mít smysl a kde budu moci využít svou lásku k řízení.” Samozřejmě, ne že by práce učitelky v MŠ nebyla posláním, ale člověk se moc za volant nedostane. A s přeměnou v řidičku našich typicky modrých aut prý opravdu našla to, co hledala. Nejen možnost pomáhat lidem, kteří to potřebují, ale také skvělý tým. Spolupráci s báječnými kolegy si jen chválí. Na své současné práci miluje úplně všechno. Samozřejmě je to již zmíněná láska k řízení, která ji v práci činí spokojenou, ale také práce s klienty, kterým rozumí a kterým může pomoci. Na stálých klientech je znát, že se na cesty s Marikou těší a ti, kteří ji potkávají poprvé si zjišťují, jestli by je zase někdy nemohla někam přiblížit.


Marika o každé své směně mluví kladně. Je na ní vidět, že si jízdy a přítomnost svých klientů užívá. Za volantem stráví přibližně 60 hodiny týdně, víkendy bere vážně a nechává si je pro sebe a svou rodinu. Maričiny volné chvíle pak patří třeba toulkám v přírodě, četbě knih, meditaci - hlavně józe, zpěvu a hře na kytaru.


Pro náš tým by si přála, abychom mohli dál a houšť pokračovat v tom, co děláme. Protože neexistuje nic lepšího, než povolání, které člověku dává smysl a přináší pomoc těm, kteří ji potřebují.



0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page