top of page

Od května 2024 budeme mít čtyři nová auta, další od srpna

Aktualizováno: 25. 4.





V prosinci 2023 schválila Rada hl. města Prahy rozšíření vozového parku Bezba dopravy od srpna 2024 o 8 nových vozů. Zvýší se tak kapacita pro jízdy nejen ráno a během dne, ale také večer a o víkendech. Díky flexibilitě dopravců vyjedou čtyři nová auta už v květnu.  

Během dvou měsíců plného provozu v květnu a červnu (během letních prázdnin je počet jízd obecně menší) je tak možnost vyjít vstříc části dosud neuspokojených klientů s požadavky na pravidelné jízdy, více prostoru vznikne taktéž pro jednorázové jízdy, kterých v současné době z důvodu kapacity odmítáme až padesát denně.  

V pilotním provozu budou také tzv. “expres vozidla”, která zůstanou u nás v systému do poslední chvíle neobsazená a objednávky budeme přijímat až od 12:00 předchozího dne. Významně se tak zvyšuje možnost zajistit si dopravu na poslední chvíli. Pokud potřebujete vozidlo opravdu ihned, s využitím nově vzniklé prioritní telefonní linky se k nám dovoláte přednostně a my se vám pokusíme vozidlo zajistit. 

Další čtyři vozidla vyjedou v srpnu, aby byla k dispozici pro začátek školního roku, který je pro vždy začátkem nového plánu pravidelných jízd. O tom, jak je to u nás s pravidelnými jízdami si přečtěte tady.  

0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page